Kreveti

Kreveti za njegu njemačke tvrtke Burmeier.

Ukupna težina im iznosi iznosi  cca 90 kg. Dolaze u vrlo praktičnom pakiranju. Nosivost ovih kreveta za njegu za teško pokretne i nepokretne osobe iznosi 185 kilograma. Odgovaraju madracu širine 90 i dužine 200 centimetara. Visoko kvalitetni materijali garantiraju sigurnost i izdržljivost kreveta, a istovremeno kreveti Burmeier vrlo su jednostavani za korištenje.

Krevet je spojen s daljinskim upravljačem, kojim se vrlo jednostavno može prilagoditi uzglavlje, kao i podnožje. Nagib uzglavlja moguć je do 70 stepeni, a podnožja do 35 stupnjeva. Daljinski upravljač omogućava selektivno zaključavanje podizača. Bočne stranice ovog kreveta za njegu nepokretnih osoba dodatno ih osiguravaju, onemogućavajući njihov eventualan pad. Po potrebi, moguće ih je vrlo jednostavno ukloniti. Također, krevet sadrži trapez pomoću kojeg se osoba lakše podiže u sjedeći položaj.

Krevet za njegu nepokretnih osoba jedno je od osnovnih pomagala koje je potrebno imati u slučaju da u kući imate bolesnika o kojem trebate brinuti. Krevet poput ovoih iz Burmeier programa uvelike će olakšati svakodnevicu i bolesniku i onome tko o njemu brine.

Back To Top