Jednodjelni sitem

Predstavlja kombinaciju diska i kese u jednom. Jednodijelni sistemi su tanji, nižeg profila od većine dvodijelnih stoma sistema i tako manje primjetni ispod odjeće. Jednostavni su za upotrebu, a pri svakoj izmjeni pomagala vrećice se uklanjaju u cijelosti.

Dostupni su u izvedbi za sve tri vrste stoma:

-zatvorene vrećice (za kolostomu),
-vrećice s ispustom (za ileostomu),
-vrećice s ispustom i nastavkom za spoj na urinsku vrećicu (za urostomu).

ConvaTec nudi dvije osnovne vrste jednodijelnih sustava, a to su:

– Stomadress Plus
Stomadress Plus je jednodijelni stoma sisitem, kojem pacijenti i medicinska struka poklanja povjerenje već 20 godina. Lagan i savitljiv, Stomadress Plus sistem je jednostavan, lako se koristi i predstavlja kombinaciju podložni disk i kese u jednom. .

– Esteem Plus
Esteem+ jednodijelni stoma suistem nudi primjenu pomagala u „jednom koraku”, što život sa stomom čini lakšim i udobnijim. Združuje podlogu i vrećicu u jednu cjelinu, za sigurnost u samo jednom koraku. Nema potrebe za dodatnim spajanjem vkese na disk. Jednostavan je za primjenu i obuku. ConvaTec je u ovom proizvodu uspio unaprijediti sistem Stomahesive® ljepljive podloge, tako da se dobilo izvrsno ljepljivo svojstvo, a koje, istovremeno, nije agresivno za kožu. Naprotiv, vrlo je nježno i ugodno. Ljepljiva podloga je ovalnog oblika, te izvrsno prati oblik tijela, dok unaprijeđen oblik vrećice osigurava najveću udobnost pri nošenju. Esteem+ linija kesa izvedena je od udobne tkanine, mekane i glatke uz tijelo, otporne na vodu. Inovativan i elegantan, zaobljen izgled, pruža dodatnu udobnost i diskreciju. Vrlo djelotvoran filter smanjuje mogućnost začepljenja i time produžuje djelovanje, održavajući vrećicu pljosnatom, uz istovremeno bitno smanjenje neugodnih mirisa. Lako uočljiv kodni broj proizvoda otisnut je na kesi, radi bržeg prepoznavanja.

Back To Top